Permanent Investment Tjenester i Norge

Kom i gang

Permanent Investment Tjenester

Å finne den rette kandidaten er en utfordring for enhver bedrift. Det handler ikke bare om ferdighetene og opplevelsen, men også personligheten, og integrering i bedriftens kultur. Vi forstår det. Vi er ganske kresne om hvem vi også tar med i vårt firma.
Vårt team av erfarne rekrutterere vil se utover CVene, og forsøke å forstå dypt om de kvalifiserte kandidatene også passer perfekt til bedriftens kultur.

Rekruttere Mobile Utviklere i Norge

Staff Augmentation® har bygget sterke forbindelser med sertifiserte mobilutviklere i Norge. De aller fleste kandidatene har alle fullført BS / MS i datalogi. For å holde seg oppdatert om den nyeste teknologien, blir de bedt om å fullføre pågående studier innenfor deres respektive fagområder. Våre tjenester inkluderer Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin utviklere.

Handle om Mobil utvikling

Rekruttere Javascript Utviklere i Norge

Staff Augmentation® har bygget sterke forbindelser med sertifiserte javascript-utviklere i Norge. De aller fleste kandidatene har alle fullført BS / MS i datalogi. For å holde seg oppdatert om den nyeste teknologien, blir de bedt om å fullføre pågående studier innenfor deres respektive fagområder. Våre tjenester inkluderer Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS utviklere.

Handle om Javascript utvikling

Rekruttere CMS & eCommerce Utviklere i Norge

Staff Augmentation® har bygget sterke forbindelser med sertifiserte CMS & eCommerce utviklere i Norge. De aller fleste kandidatene har alle fullført BS / MS i datalogi. For å holde seg oppdatert om den nyeste teknologien, blir de bedt om å fullføre pågående studier innenfor deres respektive fagområder. Våre tjenester inkluderer BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress utviklere.

Handle om CMS og e-handel

Rekruttere Backend Utviklere i Norge

Staff Augmentation® har bygget sterke forbindelser med sertifiserte backend utviklere i Norge. De aller fleste kandidatene har alle fullført BS / MS i datalogi. For å holde seg oppdatert om den nyeste teknologien, blir de bedt om å fullføre pågående studier innenfor deres respektive fagområder. Våre tjenester inkluderer ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails utviklere.

Handle om Backend utvikling

Verdivurdering

Hvorfor velge Staff Augmentation® som din rekrutteringspartner i Norge ?

Vi hjelper deg med å rekruttere IT-talenter og utviklere i Norge

Nå Lokal Talent

Få direkte tilgang til IT talent-bassenget i Norge.

Spare tid

Delegere sourcing av Norwegians IT kandidater til Staff Augmentation®

Spare penger

Vesentlig redusere rekrutteringskostnadene dine i Norge.

Vi har tilgang til tusenvis av utviklere i Norge.

Brukerstøtte

Vi hjelper deg med å etablere relasjoner i Norge og bruk arbeidstidsretensjonsteknikker for å sikre laglojalitet.

Strenge ansettelse

Vår ansettelsesprosess er streng. Vi gjør omfattende testing for bare å holde det beste.